Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 7 oktober 2007

ISH opent verjaardagsfeest FunX: FunX Five
The best of 4-ISH & Balls in de Heineken Music Hall

Donderdag 11 oktober opent het urban danstheatergezelschap ISH FunX Five, een concert in de Heineken Music Hall ter ere van het vijfjarige bestaan van de jongerenradiozender FunX.

ISH laat, onder de artistieke leiding van Marco Gerris, een compilatie van de beste scènes uit de voorstellingen 4-ISH en BALLS zien die in het afgelopen jaar met veel succes in binnen- en buitenland hebben getoerd. Acrobatische stunts, dans op inline skates, streetdance, breakdance, martial arts, showsports en beatbox komen terug in deze 25 minuten durende show die wordt opgevoerd door de professionele performers van ISH.

Na de opening van ISH zijn er onder andere concerten te zien van de gastheren Yes-R, The Partysquad en Ziggi. Allen brengen zij diverse binnen- en buitenlandse artiesten mee om op te treden in de Heineken Music Hall.

FunX Five staat voor het vijfjarige bestaan van de jongerenzender. Inmiddels is FunX uitgegroeid tot het best beluisterde jongerenstation in de Randstad. Voor velen vertegenwoordigt de zender niet alleen radio maar ook erkenning. Naast vijf radio-edities werkt FunX ook volop mee aan maatschappelijke initiatieven en is een actieve mediapartner van grote muziekevenementen.

Kaarten voor het FunX Five Concert op donderdag 11 oktober van 19:00 - 23:00 uur zijn te koop via Ticket Service, grote Free Record Shops, VVV's en GWK's.



Ingezonden persbericht