Politie Zeeland


---


O-2132-2007 Aanrijding in Sint-Annaland
Donderdagavond rond 19.15 uur raakten twee voertuigen licht beschadigd bij een aanrijding.
Een 46-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Plaatweg. Zij verleende op het kruispunt met de Stoofweg geen voorrang aan een van linkskomende personenauto, bestuurd door een 40-jarige man uit dezelfde gemeente. Er was alleen materiële schade.

W-2133-2007 Bedrijfsongeval, Vrouwenpolder
Donderdag rond 18.00 uur is bij een bedrijfsongeval een 58-jarige man uit Lelystad gewond geraakt. Hij is met een mogelijke bekkenfractuur overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
De man was bezig met werkzaamheden op de kering bij Neeltje Jans toen het kraantje waarin hij reed omviel. Het kraantje sleepte een stalen frame en kwam mogelijk met een wiel in een sleuf in het wegdek terecht. Vermoedelijk raakte het kraantje hierdoor uit balans en kantelde. De 58-jarige man sprong aan de goede kant van het kraantje eruit maar bleef, volgens een getuige, met zijn voet haken waardoor hij op het wegdek viel. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

O-2134-2007 Frontale aanrijding, Kortgene
Op de Kortgeenseweg zijn donderdag rond 17.15 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen.
Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Provinciale weg en sloeg linksaf de Kortgeenseweg in, richting Colijnsplaat.
Bij het nemen van de bocht verloor hij de macht over het stuur waardoor hij op de linkerweghelft terechtkwam. Daar botste hij frontaal op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 77-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland. De 77-jarige man en zijn 76-jarige vrouw die naast hem in de auto zat, zijn beiden uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze geen letsel hadden opgelopen.
Het rijbewijs van de 20-jarige automobilist is ingevorderd wegens gevaarlijk weggedrag.





Politie Zeeland