Ingezonden persbericht


35 jaar Vocalgroup Joy

Vocalgroup Joy is een gemengd koor uit Berg en Terblijt en staat o.l.v. Carola Schellekens-Bessems. Een hechte groep mensen met een gezamenlijke passie: Samen zingen!

Als dankzegging voor het 35 jarig bestaan verzorgt het koor de Heilige Mis op 13 oktober, om 19.00 uur in de kerk van Berg en Terblijt met een feestelijk repertoire. Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd!

De volgende nummers zullen ten gehore worden gebracht: I'd like to teach the world to sing - The new seekers True colors - Elton John
Touch the wind (Eres tu) - Mocedades
Sanctus - Neil Diamond
The Lord's prayer - Sister Janet Mead
Oh, happy day - Traditional
Angels - Robbie Williams

Kijk voor meer informatie op onze internetsite:
www.vocalgroupjoy.nl

---- --
Vocalgroup Joy bestaat 35 jaar.

Vocalgroup Joy uit Berg en Terblijt is opgericht in 1972. Ze hebben gemiddeld 25 leden die onderverdeeld zijn in drie hoofdstemmen. Om het gemakkelijk te zeggen: hoog, midden en laag. Dit zijn mannen en vrouwen variërend in leeftijd van 35 tot 58 jaar. Een hechte groep mensen met een gezamenlijke passie: Samen zingen!

Als dankzegging voor het 35 jarig bestaan verzorgt het koor de Heilige mis op 13 oktober, om 19.00 uur in de kerk van Berg en Terblijt met een passend feestelijk repertoire. Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd!

Muziek maken behoort tot één van hun grootste hobby's, maar daarnaast houden ze vooral van gezelligheid. Dit blijkt ook uit de naam Joy, dat vreugde betekent.

Onder de enthousiaste leiding van dirigente Carola Schellekens-Bessems repeteren ze wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in zaal 't Vöske, gelegen aan de Grote Straat 8 te Berg en Terblijt. In een gezellige sfeer wordt er gedreven gewerkt aan nieuwe nummers om het repertoire uit te breiden. De meeste liedjes worden 3, 4 soms zelfs 5 stemmig uitgevoerd.

Hoewel ze vaak in de kerk zingen om de heilige mis muzikaal op te luisteren hebben ze ook verschillende uitvoeringen in zorgcentra. Daarom hebben ze een gevarieerd eigentijds repertoire. Ze zingen nummers als The Lord's prayer en Sanctus maar ook Angels van Robbie Williams, From this moment on van Shania Twain, Touch the wind (Eres tu) van Mocedades en speciaal voor de zorgcentra diverse meezingers. Huwelijksmissen zingen ze graag en hiervoor hebben ze verschillende mooie en gevoelige nummers. In de laatste maanden van het jaar bereiden ze zich voor op de kerst met het kerstrepertoire.

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Joy is altijd op zoek naar zangers of zangeressen om het koor mee uit te breiden. Kennis van muzieknoten is niet belangrijk wel een goede motivatie!

De secretaris, Marleen Beckers tel 043 - 604 19 85 staat u graag te woord voor meer informatie of een boeking van het koor of kijk op de, voor het 35 jarig bestaan, geheel vernieuwde internetsite www.vocalgroupjoy.nl

Wellicht tot ziens bij een van onze uitvoeringen of tijdens een repetitie-avond!

---- --