Politie Twente

Persbericht van de politie IJsselland en Twente

Donderdag 27 September 2007

Beleef het zelf

Ex-Lama presenteert politiequiz op de politiedag

Ex-Lama Ad-Just Bouwman presenteert 13 oktober a.s. de politiequiz op de Overijsselse politiedag op het Hulsbeek in Oldenzaal. Ad-Just is de winnaar van de zoektocht naar een opvolger voor het komische improvisatieprogramma "De Lama's" op BNN. Om op het thema van de politiedag "beleef het zelf" in te spelen is de prijs een hele beleving; een meeloopstage bij het modernste trainingscentrum van Nederland in combinatie met een bezoek aan het regionale hondentrainingscentrum. De quiz start om 15.00 uur in de grote zaal van MAX'Buitenhuis. De politiedag is te bezoeken tussen 11.00-16.00 uur.

Politiequiz
De politiequiz zal vragen bevatten die te maken hebben met het dagelijkse politiewerk. De vragen zullen een grappige insteek hebben ondersteund door beeldend materiaal. Hierbij kun je denken aan vragen als "Mag ik in plaats van een telefoon wel een pak melk aan mijn oor houden?"

Moeten we je komen halen?
De voorbereidingen van de politiedag zijn in volle gang. Onlangs is er een site in de lucht gegaan waarop het arrestatieteam je persoonlijk komt halen voor de politiedag. Kijk voor deze site snel op www.moetenwejekomenhalen.nl

Politiedag

Onder het thema "Beleef het zelf" is er dit jaar veel zelf te doen op de Overijsselse politiedag. Zo kun je een CSI onderzoek uitvoeren, kun je schieten op een schietsimulator, kun je een hindernisbaan afleggen en meefietsen met het bikersteam van de politie. Verder zijn er demonstraties van het onder anderen het hondenteam en de waterpolitie.

Voor meer informatie over de politiedag zie www.politiedag.nl


---


Politie Twente