Politiewerk: beleef het zelf

Landelijke Politiedag 2007

Noordwijk, 01-10-2007 o Kom op zaterdag 13 oktober naar de Landelijke Politiedag in Noordwijk om zelf te beleven wat politiewerk inhoudt. Politie Hollands Midden heeft veel mogelijkheden voor mensen die op een professionele, integere en transparante manier willen werken aan de veiligheid van alle inwoners in Hollands Midden.

Ga in gesprek met agenten, politievrijwilligers, meldkamermedewerkers, politiestudenten en andere vakspecialisten over hun werk. Maak mee hoe agenten op de bike een verdachte in de boeien slaan. Check je uithoudingsvermogen met de Nederlands Kampioenen Duojumpen Alex en Pascal. Bekijk de landing van de politiehelikopter van heel dichtbij. Test je politiekennis in de quiz Petje op, Petje af. Er is voor iedereen zeker voor degene die belangstelling heeft voor een baan bij de politie van alles te zien en te beleven.

Voor meer informatie over het programma, klik hier.

Parkeren Er is parkeergelegenheid in de omgeving van het politiebureau.

Bereikbaarheid politie Het politiebureau aan de Duinwetering is tijdens de Landelijke Politiedag niet geopend voor het doen van aangiftes e.d. In plaats daarvan kunnen mensen terecht op het politiebureau aan de Dijkzicht 1 in Noordwijkerhout.