Gemeente Den Haag

Een speurtocht maken in het Rijswijkse park Overvoorde kan op zaterdag 13 en zondag 14 oktober.
Er is een speciale route uitgezet voor natuurclub De Haagse Natuurverkenners. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen.

Informatieboekje
De speurtocht duurt ongeveer twee uur en is goed te lopen voor zowel jong als oud. Het startpunt van de wandeling is op beide dagen bij De Compaan aan de Guntersteinweg 70 in Den Haag. Starten kan op beide dagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Deelnemers krijgen op het startpunt een routekaart en een informatieboekje over de planten en vogels die onderweg te zien zijn. De kaart en het boekje zijn gratis voor leden van de Haagse Natuurverkenners. Niet-leden betalen 2 euro. Naast de speurtocht kunnen kinderen tussen 11.00 en 16.00 uur deelnemen aan een extra activiteit genaamd 'Vogels'.

Natuurverkenners
De Haagse Natuurverkenners is een natuurbelevingclub voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Zes keer per jaar kunnen leden (en hun familie) gratis deelnemen aan speurtochten. Wie lid wordt, voor 10 euro per jaar, ontvangt ook een clubkaart en nieuwsbrieven met informatie over de activiteiten. Aanmelden kan voorafgaand aan de speurtocht. Meer informatie staat op www.denhaag.nl/haagsenatuurverkenners.