TROS

StoneSansHilversum, 11-10-2007

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 13 oktober

Radio 2 - 16.00 uur

StoneSansIVO
NIEHE TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

StoneSans

TROS-presentator IVO NIEHE is aanstaande zaterdag, 13 oktober, te gast in het TROS MUZIEKCAFE. Ivo toert momenteel met zijn derde theaterprogramma: 'IVO 3 - op zoek naar het goede gevoel'. De formule blijft hetzelfde: persoonlijke conférences, liedjes,  zijn eigen Female Band en alles ondersteund met
grootbeeld-projectie.FFFF,FFFF,FFFF.Aanstaande
zaterdag brengt hij pianiste Jina en violiste Marite mee voor zijn optreden in het TROS MUZIEKCAFE.

De andere gasten in TROS MUZIEKCAFE zijn:

SARAH BETTENS begon in 2003 aan haar solocarrière (na K's Choice). Haar derde album heet 'Shine'. In november komt deze cd pas in Nederland uit, maar wij krijgen een voorproefje.

BENNY SINGS. Het derde album van Benny Sings luistert naar de naam 'Benny.....At Home'. Benny (Tim van Berkestijn) weet als geen ander de link tussen jazz, pop en funk te leggen. Zelf noemt hij de nummers 'optimistische harmonieën'.

T-99. Dit Amsterdamse trio is vanaf 2000 een van de belangrijkste vernieuwers van de rootsmuziek met hun mengeling van rauwe psychedelische woestijnrock, blues en rhythm & blues. Afgelopen mei kwam hun vierde album uit 'Vagabonds'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl