Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Landelijke politiedag Ede - zaterdag 13 oktober aanstaande
Publicatiedatum: 1-10-2007 9:11:04

EDE - Rond de landelijke politiedag op 13 oktober aanstaande in Ede zullen verkeersmaatregelen getroffen worden, om het evenement in goede banen te leiden.

Zo zal de Breelaan die zaterdag overdag voor doorgaand verkeer zijn afgesloten (tussen de Klinkenbergerweg en de Detmarlaan). En vanaf vrijdag 12 oktober te 21.00 uur en zaterdag 13 oktober kan er vanwege het evenement niet geparkeerd worden op het Van Dijkeplein. De maatregelen zullen duidelijk worden aangeduid. Omleidingsroutes zijn aangegeven. Bezoekers krijgen het dringende advies niet met de auto naar de Politiedag te komen. Omwonenden zijn door de politie geïnformeerd. Waar nodig zullen verkeersregelaars de bezoekers van de politiedag begeleiden.

Programma
Voor de politiedag op die 13e oktober wordt hard gewerkt aan een spectaculair programma. Waar het politiewerk zich doorgaans achter strak gespannen rood - witte linten afspeelt, kan iedereen op 13 oktober zelf de hoofdpersoon zijn. Denk mee bij het oplossen van misdrijven! Kruip in de huid van een echte ME-er of beoordeel zelf of de hennepplantage al rijp genoeg is om te oogsten. Het kan allemaal rond het Van Dijkeplein op zaterdag 13 oktober aanstaande. Een compleet overzicht van het programma is te vinden op de website, www.politie-gelderlandmidden.nl/politiedag/.

voor nadere informatie:
bureau communicatie
politie Gelderland-Midden; district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221

---

Openingstijden politiebureau Bennekom gewijzigd
Publicatiedatum: 1-10-2007 9:05:26

BENNEKOM - Vanaf vandaag, 1 oktober, zijn de openingstijden van het politiebureau in Bennekom gewijzigd. Gelet op bezoekersaantallen tijdens de openingstijden, bleek dat de behoefte aan openingstijden kennelijk op een ander moment ligt. In overleg met de gebiedsagent is nu besloten het bureau open te stellen op:

maandag, woensdag en vrijdag
van 09.30 u - 11.30 uur.

voor nadere informatie:
bureau communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei
Harry Munniksma
0318 588 221

n.b. DIT BERICHT IS EEN HERHALING VAN EEN EERDER OP DEZE SITE GEPUBLICEERD BERICHT!