Ingezonden persbericht


Persbericht

oktober 2007

Herfstvakantie in Madurodam
Pinkeltje en Madurodam by Light

Tijdens de herfstvakantie, van zaterdag 13 tot en met zondag 28 oktober 2007 zijn er verschillende activiteiten in Madurodam:

Vind Pinkeltje!
Tijdens de hele herfstvakantie staat Madurodam in het teken van Pinkeltje, het mannetje niet groter dan je pink. Pinkeltje heeft zich verstopt in Madurodam. Wie hem vindt, maakt kans op leuke prijzen. Hoofdprijs is de complete Pinkeltje serie, bestaande uit 29 delen. Vijf keer per dag is er een poppenkastvoorstelling met Pinkeltje en zijn muis Snuffelsnuit. Ook kunnen kinderen gratis een ritje maken in de trein die rondjes op de buitenring van Madurodam rijdt.

Madurodam by Light
Gedurende de herfstvakantie brengt Madurodam een spectaculair schouwspel ten tonele: 'Madurodam by Light'. Iedere avond om 19.00 uur zal de bezoeker zich onderdompelen in een fascinerend Hollands sprookje dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. Madurodam maakt gebruik van de modernste projectietechnieken voor deze show van water, licht en laser. Het publiek volgt het ongeveer 20 minuten durende schouwspel vanaf verschillende plekken middenin de miniatuurstad. Wie overdag Madurodam bezoekt kan op dezelfde dag 's avonds terugkomen voor de lichtshow zonder extra betaling.

Madurodam is gedurende deze periode dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur. Voor de verschillende activiteiten wordt geen toeslag gerekend. De kassa's sluiten om 18.30 uur; de verlichting in het park blijft aan tot 18.50 uur. Het park sluit direct na de show. Entreeprijzen: volwassenen E 13,00; 65+ E 12,00; kinderen 0-3 jaar gratis, 3-11 jaar E 9,25.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht