TROS

Hilversum, 12-09-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 13 september
Z@PP - 08.45 uur en 17.15 uur

TOP-SCHAATSER ERBEN WENNEMARS IN Z@PPSPORT!

Een aantal jonge golfkids van de Oosterhoutse golfclub krijgen vandaag presentator Ron Boszhard op bezoek.

Verder in het enige echte sportmagazine voor de jeugd:

EEN-(T)WEETJE
Top-schaatser Erben Wennemars is een echte snelheidsduivel op het ijs, maar is hij ook romantisch? En hoe komt hij aan het litteken op zijn gezicht? Deze en andere vragen stelt Ron aan hem in een supersnel interview.

REPO
Flagfootball is een vorm van American Football. Het verschil is dat flagfootball-spelers niet getackeld of geblokt mogen worden. Z@ppsport volgt de Dutch Lions tijdens het WK Flag Football in Lelystad. De ploeg moet het opnemen tegen teams uit onder andere Amerika, Japan, Spanje, Italië en Duitsland. De Dutch Lions hebben al 3 Europese titels op hun naam staan, maar zijn ze ook de beste van de wereld?

GCA
Als je loten verkoopt voor de Grote Clubactie help je jouw vereniging. Want een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar de clubkas. Maar als lotenverkoper kun je misschien ook wel wat hulp gebruiken. Wereldkampioene allround schaatsen én Grote Club-ambassadrice Ireen Wüst geeft je een aantal handige tips om een top-lotenverkoper te worden!

MOVE
Heb jij een bmx-fiets? Dan is deze bmx-move iets voor jou!

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 14 september
Z@PP - 08.45 uur

TOP-KORFBALLER MICHIEL GERRITSEN IN Z@PPSPORT!

BATTLE: DISCUSWERPEN
Ron Boszhard en Angela Esajas moedigen 2 teams van 3 jongens en 3 meiden aan tijdens een spannende battle discuswerpen. Voordat duidelijk wordt of de dudes of de girls het beste zijn in dit atletiekonderdeel krijgen de ploegen een training van top-atleten Pelle Rietveld en Melissa Boekelman.

HELLUP!
De 10-jarige Vladimir Slot is een kei in korfballen. Daarom speelt hij vaak tegen jongens van 12 jaar. Die zijn een stuk groter en het is dan lastig scoren als er zo'n big boy tegenover hem staat. Vladimir roept de hulp van Ron in, omdat hij sneller en beter bij zijn verdediger weg wil komen om zo een doelpunt te kunnen maken. Ron zorgt ervoor dat hij les krijgt van een van de beste korfballers van ons land: Michiel Gerritsen.

ZEILKAMP FRIESLAND
Een reallife soap waarin 8 helden op kamp gaan in Friesland. Elise en Anne-Jet piepen tijdens een surfles er tussenuit. Ze zijn toe aan een grotere uitdaging, maar die loopt niet goed af.

Z@ppsport is iedere zaterdag en zondag om 08.45 uur te zien op Z@pp. Op zaterdag om 17.15 een uitzending vol hoogtepunten!