Landelijke Politiedag 2007

Beleef het zelf

In de huid kruipen van een ME-er, omgaan met een gewelddadig persoon, een lastig parcours op een politie mountainbike afleggen of een crimescène onderzoeken. Beleef het zelf en kom naar de Landelijke Politiedag op zaterdag 13 oktober.

Ervaar hoe het is om in de schoenen van een politieagent of rechercheur te staan. Of beleef een 'speed-date' met een politieagent om een prangende vraag te kunnen stellen over bijvoorbeeld de politieopleiding, de meest indrukwekkende ervaring of de beste tip.

De deuren van de politiebureaus in Den Helder, Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard, Stede Broec en Hoorn staan op zaterdag 13 oktober voor je open tussen 11.00 en 16.00 uur.

Voor iedereen
Op de politiedag is voor jong en oud van alles te beleven en te zien. Alleen degenen die echt zélf in de huid van een agent willen kruipen of willen speed-daten met een agent of rechercheur, moeten zich van tevoren opgeven. Alle andere bezoekers kunnen de demonstraties en belevenissen als toeschouwer bijwonen. Opgeven is in dan niet nodig.

Tot snel op 13 oktober!