Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Pechduivel slaat toe bij Renger van der Zande

HOCKENHEIM, 13 OKTOBER 2007 - Renger van der Zande is de afgelopen twee dagen in de Formule 3 Euro Series gedwarsboomd door technische tegenslag. Na een veelbelovende tweede plaats in de vrije training op vrijdag belemmerde een euvel met de bodemplaat een toptijd in de kwalificatie. In de race van vandaag maakte Renger een wereldstart. Na slechts 500 meter verloor zijn wagen echter alle aandrijving door een breuk in de versnellingsbak.

Samen met zijn Prema Powerteam stond Renger klaar om te scoren. Maar ook technische malheur hoort bij autosport. Door zijn uitval in de race vandaag, moet Renger morgen achteraan starten. In de ultracompetitieve Formule 3 Euro Series een bijna onmogelijke opdracht om nog voorin te eindigen. Toch is Renger tot in zijn tenen gemotiveerd om spektakel te demonstreren. De Nijmegenaar wil de 100.000 bezoekers vuurwerk laten zien.

RENGER VAN DER ZANDE: "Het is tot nu een k.. weekend voor ons. Op vrijdagmorgen was ik heel snel, jammer dat ik hier geen vervolg aan kon geven. Maar zoals gezegd is ook dit autosport. Morgen knal ik alles eruit wat ik in me heb!"