Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Ermelo - man overleden na ongeval                         |
Een 42-jarige automobilist uit Lelystad is zaterdagmiddag 13 oktober in het ziekenhuis in Utrecht overleden. Het slachtoffer raakte eerder op de middag op de Buitenbrinkweg in Ermelo betrokken bij een aanrijding met een andere auto.

De aanrijding werd omstreeks 14.50 uur gemeld en naast de brandweer, ambulance en de politie werd ook een traumahelikopter naar de opgegeven locatie gestuurd. De aanrijding had plaatsgevonden ter hoogte van de Slagsteeg en het slachtoffer zat in zijn auto bekneld.

De brandweer moest het dak van de auto los knippen, waarna de bestuurder uit zijn auto kon worden bevrijd en het ambulancepersoneel het slachtoffer verder kon stabiliseren voor vervoer naar een ziekenhuis. Het slachtoffer werd naar Utrecht overgebracht en later op de middag werd het overlijden van de man gemeld.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vanaf de snelweg in de richting Ermelo reed en met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. Hier botste hij frontaal op een auto bestuurd door een 50-jarige man uit Ermelo. Deze raakte niet gewond bij het ongeval.

De Buitenbrinkweg is geruime tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst.

Einde bericht


---


---


---

---- --