Gemeente Delft

Virtuele tour Harnaschpolder Delft

Onder grote belangstelling is zaterdag 13 oktober de virtuele tour door Harnaschpolder Delft gepresenteerd in het Techniek Ontmoetings Punt (TOP). Deze 3D-tour geeft de kijker inzicht in de manier waarop de nieuwbouw past in de bestaande omgeving. Vanuit verschillende standpunten is te zien hoe het groen, het park en de bebouwing straks bij elkaar passen.

Tijdens de bijeenkomst op 13 oktober in het TOP konden de bezoekers naast de virtuele tour ook kennis nemen van de plannen van de ontwikkelaars en woningcorporaties in dit nieuwe stukje Delft. De virtuele tour is vanaf 17 oktober ook via de website te bezichtigen: www.harnaschpolderdelft.nl

Wethouder Ronald Vuijk reikte zaterdag de prijs uit voor de fotowedstrijd 'Fotografeer de schatten van Delft'. Deze fotowedstrijd is georganiseerd door de ontwikkelende partijen in Harnaschpolder Delft. De prijs, een rondvlucht boven Delft en Harnaschpolder Delft, is gewonnen door mw. Mariëtte de Bruijn. De jury raakte direct gefascineerd door de spannende compositie van haar foto. 'Het beeld is een zoektocht van beeldelementen: de Nieuwe Kerk, gespiegeld in een winkelruit gevuld met Delftsblauw, een voorbijganger op de fiets en een aantal mensen op bankjes, genietend van de nazomer. Dat dit alles te zien is in één foto getuigt van conceptueel denken en het in staat zijn een spannende compositie te maken', aldus het juryrapport.

Noot voor de redactie (