RTL Group

Restyling bekende vrouwen in glamourprogramma 'Beauty Touch' bij RTL 4

Presentatie door Annita van der Hoeven en Irene van de Laar

Veel bekende Nederlanders verkeren in een exclusieve wereld met modeshows en galapremières. In het nieuwe glamourprogramma van RTL 4, Beauty Touch, nemen Irene van de Laar en Annita van der Hoeven de kijker mee in deze wereld van glitter en glamour wanneer zij een bekende Nederlandse vrouw een bijzondere restyling geven. De kijker ziet de BNer thuis, waar Annita haar opzoekt, maar ook tijdens haar bezoek aan het metamorfoseteam, waar ze een nieuw kapsel en make-up aangemeten krijgt. Vervolgens bezoekt ze samen met Irene een couturier om een mooie outfit uit te kiezen. Tenslotte verwelkomt Annita de speciale gast op de rode loper van een exclusief evenement, waar zij haar nieuwe look aan pers en publiek toont.

Als speciale gasten maken onder anderen Marianne Wijnkoop, Liz Snoyink en Medina Schuurman hun opwachting, waarbij zij hun nieuwe look zullen showen tijdens glamourevenementen als de koninklijke première van de musical Ciske de Rat, een modeshow van Mart Visser en een Nederlandse filmpremière.

Irene van de Laar, voormalig Miss Universe Nederland en bekend als voormalig mode-deskundige bij RTL Boulevard, en Annita van der Hoeven, voormalig lifestyle watcher van het programma Trendies Beauty, nemen de presentatie van Beauty Touch voor hun rekening. Ze nemen de kijker mee in de wereld van mode en beauty tijdens bezoeken aan modehuizen en cosmetische behandelingen en begeleiden de speciale gast van een bezoek thuis tot aan het moment dat ze uit de limo stapt voor de onthulling van haar nieuwe look. En bij dat laatste probeert Annita ook en passant nog wat beauty-geheimen te achterhalen van andere gasten op de rode loper: ze vraagt hen alle ins & outs over hun outfit, een reactie op de nieuwe look van de speciale gast en werpt een blik op de inhoud van hun tasje.

Uitzending: RTL 4, wekelijks, vanaf zondag 14 oktober, tussen 15.45 uur en 16.15 uur.
Herhaling: RTL 4, wekelijks, vanaf zaterdag 20 oktober, tussen 16.00 uur en 16.30 uur.

Website: www.rtl.nl/programma/beautytouch.nl

---