Gemeente Heerlen

Geheel in de sfeer en stijl van Herman Brood

Live performance door kunstenaar Andy bij Hee-Art

Kunstenaar Andy zal een live performance geven op de binnenplaats van Hee-Art zondag 14 oktober om 14.15 uur. In korte tijd zullen verschillende werken tot stand komen. Daarnaast is er de gelegenheid om zijn expositie 'Wereld in actie' in de Luijff, Wilhelminaplein 24, te bezoeken van 14.00 uur - 16.00 uur.

Al meer dan tien jaar maakt Andy werken in de sfeer en stijl van Herman Brood. Het snelle Action Painting heeft zich sinds grondlegger Jackson Pollock behoorlijk ontwikkeld. In Nederland heeft vooral Brood deze stijl in een geheel specifieke richting verder ontwikkeld. Andy's stijl combineert het speelse van Action Painting met het kinderlijke enthousiasme van Cobra.

Andy woont en werkt in Hoensbroek. Zijn doel is dat kunst voor iedereen en voor iedere beurs bereikbaar is.

Hee-Art stelt de Luijff beschikbaar voor amateurkunstenaars en kunstenaars die een rol spelen bij Hee-Art. Door live performance wil Hee-Art kunst dichterbij de mensen brengen en laten zien hoe het werk zoals Action Painting tot stand komt.

De expositie is van 15 oktober t/m 31 oktober te bezichtigen. Openingstijden: maandag tot vrijdag van 12.00 uur - 16.00 uur. De toegang is gratis.

HEERLEN, 4 oktober 2007
Concernstaf Communicatie
J. Munnichs
(045) 560 40 70
06 - 30731041 (buiten kantooruren)
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------
b e r i c h t

p e r s

---- --