Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Samengestelde menwedstrijd in Haaksbergen

07/08/2007

Haaksbergen, 7 augustus 2007
Op zondag 14 oktober a.s. organiseert de menvereniging "Het Aangespannen Paard", voor de zevende keer een samengestelde menwedstrijd.

De menvereniging "Het Aangespannen Paard" is een onderdeel van de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub De Sterruiters in Haaksbergen. De organisatie is er in geslaagd een zeer gevarieerd deelnemersveld aan te trekken. Op deze samengestelde menwedstrijd komen ongeveer 60 deelnemers in actie. Zij starten in de rubrieken, enkelspan pony's, tweespan pony's, vierspan pony's, tandem pony's, enkelspan paarden, tweespan paarden en vierspan paarden.

De samengestelde menwedstrijd wordt verreden rondom de schitterende locatie van de Sterruiters aan de Onlandsweg in Haaksbergen en bestaat uit een dressuurproef, de vaardigheid en de marathon. Vooral de marathon beloofd een uitdaging te worden voor elke menner, doordat er spectaculaire hindernissen zijn opgenomen.
De eerste combinatie start om ca. 09.00 uur met de dressuur, daarna komt het aan op behendigheid in de vaardigheidsproef en aansluitend wordt de marathon verreden.
Wilt u een kijkje komen nemen, dan bent u van harte welkom. De toegang is gratis.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met: Dhr. M. Noordink (tel. 06 51930090)