Ingezonden persbericht

----------
PERSBERICHT
Rotterdam, 5 oktober 2007

----------

Jonge "prediker" leidt kinderkerk in Rotterdam

Op zondag 14 oktober spreekt een wel zeer jonge "prediker" in Rotterdam. Harvest Ministries organiseert dan naast de gewone dienst voor volwassenen een speciale kinderkerk; vóór en ook dóór kinderen.

Wij geloven dat God een speciaal plekje in Zijn hart heeft voor kinderen, en dat kinderen prima in staat zijn om zelfstandig God te aanbidden, en met elkaar onderwerpen uit de bijbel op een aansprekende manier te behandelen.

"Natuurlijk hebben we de kids wel een handje geholpen bij het uitwerken van het programma" vertelt pastor Vivi Kuijvenhoven. "Met muziek, sketches en workshops wordt het thema "Heb het lef om aardig te zijn" door de kinderen zelf vormgegeven tot een leuke, afwisselende ochtend. De meeste kerken kennen tegenwoordig wel een "kindernevendienst" of "zondagsschool" waar de kinderen na het eerste deel van de dienst door een aantal ouders worden opgevangen en onderwezen. Deze kinderkerk is écht anders, omdat het niet alleen vóór kinderen is, maar ook dóór kinderen wordt geleid".

Belangstellende kinderen (en hun ouders) zijn welkom vanaf 11.00 uur in "De Passie" aan de Rosestraat 1025, Rotterdam-Zuid. Voor meer informatie en/of een routebeschrijving verwijzen we u naar www.harvestministries.nl of naar ons telefoonnummer 079-3613640.

----------
Einde persbericht.