Ingezonden persbericht

Persbericht

Datum: 6 oktober 2007

Golfshow door Joost Hage voor Stedman Graham, levenspartner van Oprah Winfrey, op zondag 14 oktober op Golfbaan Amstelborgh te Amsterdam

Stedman Graham is bij veel mensen vooral bekend als de levenspartner van megaster Oprah Winfrey, maar hij is meer dan dat! Van 13 tot en met 17 oktober is hij in Nederland en hij leidt op 15 oktober een congres en op 16 oktober een workshop met als thema zijn laatste bestseller: 'Diversity, Leaders not Labels'.

Met de wegvallende grenzen kunnen werkgevers niet meer om dit thema heen.

Graham schreef tien boeken over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en diversiteit, waaronder twee New York Times-bestsellers. Daarnaast heeft hij een glansrijke carrière opgebouwd als een internationaal gerenommeerde diversiteit-specialist, spreker en adviseur.

Stedman is sportman in hart en nieren en Golf is een thema in zijn leven.
Op zondag 14 oktober heeft Stedman ruimte gemaakt in zijn programma om vanaf 12.00 uur op golfbaan Amstelborgh te Amsterdam te gaan genieten van de Joost Hage Golfshow. Zeer passend in de filosofie van Stedman die sport als een metafoor voor het leven ziet. Hij motiveert en inspireert in zijn boek "Move without a ball" jonge mensen om zich niet alleen te richten op het maximaal haalbare maar om positieve, conrete stappen te zetten om hun doel te verwezenlijken.

Jacqui Ramjanam (JR Management Marketing & P.R.) en Charles D.A. Ruffolo (RIBS Network) zijn de mensen die hem naar Nederland hebben gehaald en hem begeleiden tezamen met hun zakenpartners, Jörgen Raymann en Ron Abdoelhafiezkhan gedurende deze vier dagen in Holland.



Ingezonden persbericht