Persberichten Binnensticht, 11.10 uur

Utrecht, 14-10-2007

Aangehouden voor baldadigheid

DE BILT De politie heeft in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 oktober een man aangehouden omdat hij zich baldadig gedroeg en verzette tegen zijn aanhouding.

Omstreeks 04.15 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Soestdijkseweg. ter plaatse troffen agenten een 17-jarige jongen uit De Bilt aan. De jongen gedroeg zich agressief en had vermoedelijk in een horecagelegenheid diverse mishandelingen gepleegd. De agenten wilde de jongen aanhouden maar hij verzette zich hevig. Na een korte worsteling werd de verdachte geboeid overgebracht naar het bureau.

Snelheidscontrole

DE BILT Op de Utrechtseweg heeft de politie zaterdagmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd. Tussen 12.00 en 13.30 uur werden 674 voertuigen gecontroleerd. Voor 28 bestuurders schreef de politie een bekeuring uit voor het overschrijden van de maximum snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 113 km/u.

Aangehouden voor geweld

DRIEBERGEN In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober heeft de politie drie personen aangehouden voor het plegen van mishandelingen.

Door getuigen werd omstreeks 01.55 uur naar de politie gebeld omdat er een vechtpartij zou plaatsvinden op de Hoofdstraat. Ter plaatse kreeg de politie in eerste instantie niet helder wat er gaande was. Uiteindelijk bleek dat er diverse personen met elkaar gevochten hadden. Hierbij was een 21-jarige man uit Driebergen door een auto aangereden. De politie hield drie mannen twee van 19 en één van 20 jaar uit Doorn en Driebergen aan. Verder onderzoek moet uitwijzen wat zich precies heeft afgespeeld.

Laatst gewijzigd 14-10-2007 11:03 | © Politie Utrecht