Persberichten Rijn & Venen, 11.10 uur

Utrecht, 14-10-2007

Onder invloed

WOERDEN Bij een fietsverlichtingcontrole op de Westdam heeft de politie op vrijdagavond 12 oktober rond 20.30 uur een 31-jarige Woerdenaar aangehouden die geen fietsverlichting aan had en onder invloed reed. Op het politiebureau blies de man 930 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 11 uur en proces-verbaal.

Aanhouding na belediging

WOERDEN Zaterdagochtend 13 oktober hield de politie toezicht bij een horecagelegenheid op de Stationsweg. Daar werden de agenten luidkeels beledigd door een 30-jarige Woerdenaar. Toen zij hem daarop wilden aanspreken, schold de man de agenten meermalen uit. Daarop is de man na een korte achtervolging aangehouden voor belediging. Hij moest mee naar het politiebureau.

Onder invloed

WILNIS In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober rond 00.00 uur heeft de politie op de Herenweg een 17-jarige bromfietser uit Waverveen aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de jongen 445 ug/l. Hij kreeg proces-verbaal.

Doorrijden na ongeval

MAARSSEN Zaterdagavond 13 oktober rond 22.45 werd de politie op het Antilopespoor aangesproken door een 25-jarige automobilist uit Vianen. Hij gaf aan dat hij net was aangereden en dat de andere automobilist was doorgereden. De agenten hebben daarop de andere automobilist, een 52-jarige man uit Maarssen, aangehouden op het Antilopespoor, op verdenking van doorrijden na een ongeval. De man bleek ook teveel gedronken te hebben en moest mee naar het bureau. Daar blies hij 745 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd, hij kreeg een rijverbod van 9 uur en proces-verbaal.

Laatst gewijzigd 14-10-2007 11:01 | © Politie Utrecht