Politie Zeeland


---


Z-2155-2007 Dode bij bedrijfsongeval, Axel
Bij een ongeval op een bedrijfsterrein aan de Tweede Verkorting is zaterdagmorgen een 50-jarige man uit Axel om het leven gekomen.
De man was aan het werk op een heftruck en wilde een kist grond verzetten. De kist had hij hoog op de lepels staan waarna tijdens het achteruit rijden de heftruck is omgevallen en de man klem kwam te zitten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Z-2156-2007 Automobilist rijdt tegen geparkeerde auto's, Terneuzen
Op de Verlengde van Steenbergenlaan is zaterdagavond rond 21.20 uur een 51-jarige Terneuzenaar tegen een tweetal geparkeerde auto's gereden.
Vermoedelijk is de man al rijdend onwel geworden waardoor hij de macht over het stuur verloor en tegen de auto's botste. Na het ongeval is hij ter controle naar de Hap gebracht.

Z-2157-2007 Alcoholcontrole in Zeeuwsch Vlaanderen
Tussen zaterdag 19.30 uur en zondag 05.00 uur werden in Clinge en Kapellebrug alcoholcontroles gehouden waarbij in totaal 135 blaastesten werden afgenomen.
Van de gecontroleerde bestuurders zaten vier met teveel alcohol op achter het stuur. Van twee van hen werd zelfs het rijbewijs ingevorderd omdat ze ruim boven de toegestane limiet zaten. Er werd gecontroleerd op de 's Gravenstraat in Clinge en op de N290 in Kapellebrug.

W-2158-2007 Aanhouding voor rijden onder invloed, Vlissingen
Een 27-jarige Middelburgse automobilist is zondag rond 01.50 uur betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Hij trok de aandacht van agenten doordat hij met hoge snelheid over de kruising Nieuwe Zuidbeekseweg/Bossenburghweg reed. Bij Papegaaienburg werd hij aan de kant gezet en werd een blaastest van hem afgenomen. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken en ging hij vrijwillig mee naar het politiebureau voor een tweede test. Daar weigerde hij echter alle medewerking. Uit natrekking bleek dat zijn rijbewijs reeds eerder was ingevorderd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij later weer in vrijheid gesteld.