Politie Zeeland


O-2159-2007 Aanhoudingen in Goes
Zaterdagavond rond 19.15 uur was een melding binnengekomen dat een aantal jongeren vernielingen aan het plegen waren in de omgeving van de Van Hertumweg.
In het bos zagen agenten een jongeman staan die voldeed aan het opgegeven signalement, hij stond naast een brandende prullenbak. Hij, een 20-jarige inwoner van Heinkenszand, werd ter plaatse aangehouden. Even later werd in verband hiermee nog een 16-jarige Goesenaar aangehouden. Beiden zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

O-2160-2007 Automobilist rijdt op mensen in, Sint Maartensdijk
De politie heeft zondag rond 02.30 uur een 58-jarige Antwerpenaar aangehouden omdat hij op een groepje mensen was ingereden met zijn auto.
Eerder vannacht rond 01.30 uur was een melding binnengekomen dat een bestuurder van een Belgische auto op een groep mensen was ingereden op de Westpoort te Sint-Maartensdijk. Hierna was de bestuurder doorgereden. Even later werd deze auto rijdend aangetroffen op de Sportlaan in Sint Maartensdijk. De bestuurder, de 58-jarige Antwerpenaar, bleek onder invloed van alcohol te zijn. De man is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.