Stedman Graham (VS) in Nederland - Opening door H.K.H. Prinses Màxima

02/08/2007 15:03



JR Management Marketing en PR



Stedman Graham (VS) in Nederland - Opening door H.K.H. Prinses Màxima.

Stedman Graham (VS) in Nederland voor zakelijk congres over diversiteit - opening door H.K.H. Prinses Màxima.

Stedman Graham is bij veel mensen vooral bekend als de levenspartner van megaster Oprah Winfrey, maar hij is meer dan dat! Graham leidt op 15 oktober een congres en op 16 oktober een workshop met als thema zijn laatste bestseller: 'Diversity, Leaders not Labels'.

Met de wegvallende grenzen kunnen werkgevers niet meer om dit thema heen. H.K.H. Prinses Màxima zal het congres met Stedman Graham officieel openen op 15 oktober a.s. in het World Forum Convention Center in Den Haag. Graham schreef tien boeken over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en diversiteit, waaronder twee New York Times-bestsellers. Daarnaast heeft hij een glansrijke carrière opgebouwd als een internationaal gerenommeerde diversiteit-specialist, spreker en adviseur.

In zijn laatste boek 'Diversity: Leaders not Labels - a new plan for the 21st century' legt Graham werkgevers en werknemers in de Verenigde Staten een duidelijke keuze voor: doe mee aan diversiteit of val af in de steeds gevarieerdere en multinationale arbeidsmarkt wereldwijd. Deze boodschap geldt wat hem betreft onverminderd ook voor Europa. Graham ziet culturele diversiteit als een onontkoombaar fenomeen en benadert het vraagstuk vanuit het brede scala aan (winst)kansen en excellent leiderschap. Werknemers hebben volgens hem de verantwoordelijkheid hun talenten ten volle te benutten en hun etnische afkomst niet te zien als probleem (label), maar als toegevoegde waarde. Zonder overdrijven kan 2007 het jaar van de culturele diversiteit worden genoemd. Organisaties en overheid in Nederland profileren zich voluit op dit onderwerp. Het staat hoog op alle agenda's van de Overheid, het Bedrijfsleven en in de samenleving; aan goede wil geen gebrek. Als u met uw organisatie ook de overstap gaat maken van willen naar doen, zet dan op 15 oktober 2007 de eerste stap met uw komst naar het congres Diversity: Leaders not Labels.

Een intensieve executive workshop is op 16 oktober in het Auditorium van Universiteit Nyenrode te Breukelen. Thema: Turning Diversity into Prosperity; taking time for our differences.

Meer informatie over Stedman Graham, zie www.stedmangraham.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.stedmangraham.nl