Gemeente Delft gemeente Delft biedt ondersteuning bij uitvoeren van natuur- en milieu ideeën

De gemeente Delft biedt ondersteuning bij het uitvoeren van goede natuur- en milieu ideeën. Net als in afgelopen jaren stelt de gemeente voor de periode 2007 een totaalbudget beschikbaar van ¤ 13.000,- voor ondersteuning.

De gemeente kan op verschillende manieren hulp bieden bij het uitwerken van een idee of project. Bijvoorbeeld door advies te geven over de vormgeving van het idee, de publiciteit en overige subsidiemogelijkheden. Of door concrete maatregelen te treffen en materialen of middelen ter beschikking te stellen.

Een aanvraag voor ondersteuning moet antwoord geven op een aantal vragen, zoals: Welk doel heeft het idee? Wat is het voordeel voor natuur en/of milieu? Wat levert het op? Wat zijn de kosten? Aan welke vorm van ondersteuning vanuit de gemeente is behoefte?

2007 staat in het teken van energiebesparing: Daarom zijn ideeën op het gebied van klimaat en energie(communicatie) bijzonder welkom.

Aanvraag moeten uiterlijk 15 oktober a.s. worden ingediend. Meer informatie en een aanvraagformulier is te vinden op de website www.delft.nl/natuurenmilieu bij de rubriek 'Goed idee? Doe er wat mee!'

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft