Ingezonden persbericht


Persbericht

26 september 2007

Bert Piet verzorgt bijbelstudies in Zelhem

Bert Piet geeft in de week van 15 tot en met 19 oktober elke dag een bijbelstudie op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen, zowel mensen die op het park verblijven als daarbuiten, is hierbij van harte uitgenodigd. Het thema waar Piet over gaat praten is het laatste boek uit de Bijbel: het boek Openbaring.

Bert Piet studeerde wis- en natuurkunde aan de Universiteit van Amsterdam en theologie aan onder meer de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is leraar wiskunde aan een middelbare school voor havo en vwo, geeft bijbelonderwijs op enkele opleidingsinstituten en is een van de leiders van het Evangelisch Centrum Berea te Amsterdam. Bert is scherp, duidelijk en herkenbaar in zijn preken en studies.

Deze week gaat Bert Piet een blik werpen op het boek Openbaring. Er is waarschijnlijk geen bijbelboek dat zo tot de verbeelding spreekt als dit laatste boek van de Bijbel. De vraag 'Begrijp ik ook wat ik lees?' zal tijdens de bijbelstudies de basisvraag zijn van waaruit Bert Piet vertelt.

De bijbelstudies zijn gratis te bezoeken. Wel vindt er een collecte plaats om de kosten te kunnen dekken. Ze vinden plaats op maandag 15 oktober, dinsdag 16 oktober, donderdag 18 oktober en vrijdag 19 oktober om 10.00 uur. En op woensdag 17 oktober om 10.00 uur is er een bijbelstudie voor jongeren van 13 - 27 jaar. Meer informatie over deze en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.