Gemeente Vlist


---

Vreemdelingenloket

Sluiting Vreemdelingenloket Krimpenerwaard per 15 oktober 2007

Sinds april 2004 neemt de gemeente Vlist namens de K5-gemeenten aanvragen in voor verblijfsvergunningen. Vervolgens worden deze aanvragen afgehandeld door de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND). Op verzoek van het kabinet is besloten deze procedure landelijk te wijzigen.

Vanaf 15 oktober 2007 gaat de IND de aanvragen in ontvangst nemen. U kunt vanaf deze datum niet meer bij het Vreemdelingenloket in Stolwijk terecht.
Per 15 oktober opent de IND een loket in Rijswijk. U moet naar de IND als u:

* een verblijfsvergunning regulier voor bepaalde tijd wilt aanvragen;

* uw verblijfsvergunning kunt ophalen (tot 15 oktober krijgt de gemeente nog verblijfsdocumenten toegestuurd, die in Stolwijk opgehaald kunnen worden);

* een verblijfssticker kunt afhalen;

* informatie wilt over regulier verblijf in Nederland.

Naast de taken die de gemeenten in het kader van de Vreemdelingenwet uitvoerden, biedt de IND in de loop van 2008 via de loketten extra producten aan. Denk hierbij aan het verstrekken van visumstickers en verblijfsaantekeningen en het in behandeling nemen van meerdere soorten verblijfsaanvragen.

Wilt u een verblijfsvergunning regulier voor bepaalde tijd aanvragen? Dan moet u een afspraak maken om naar het IND-loket te gaan. Bel hiervoor 0900-1234561 ( 0,10 per minuut).

Adres / informatie

IND-loket
Sir Winston Churchilllaan 293
2288 DC Rijswijk
telefoon: 0900-1234561 ( 0,10 per minuut)
www.ind.nl

De informatiebalie van de IND is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.30 uur. U kunt bij de informatiebalie geen aanvraag indienen.


---

| |