Gemeente Lingewaard


College en raad in debat met bevolking Angeren
Het college én raadsleden willen in debat met de bevolking van Angeren. Burgemeester en wethouders informeren maandag 15 oktober de bevolking Angeren over woningbouw, sport en het dorpshuis. De rode draad van het eerste Lingewaards Debat. Plaats Dorpshuis Angeren.

Het Lingewaards Debat komt de komende maanden in alle woonkernen. Het college gaat dan met een interactief programma de boer op. De opzet is informeren over gemeentelijke plannen met aansluitend een levendig debat dat gekoppeld is aan scherpe stellingen. In Angeren zal blijken of de formule van het Lingewaards Debat vruchten afwerpt.

Themas
Voor het Lingewaards Debat in Angeren zijn de themas:

woningbouw
een nieuwe sporthal
de positie van Dorpshuis Angeren.

De themas worden in beeld gebracht op informatiepanelen in de hal. In de stands staan vanaf 19.30 uur ambtenaren om vragen te beantwoorden. Om 20.00 uur begint het interactieve programma. College en raad willen dan de mening horen van de bevolking. Van jong tot oud. Avondvoorzitter is Bob Roelofs. Burgemeester Harry de Vries sluit de avond af. De avondvoorzitter zal hem dan interviewen over de resultaten van het eerste Lingewaards Debat.

Programma
19.30 Inloop en bezoek informatiestands
20.00 Welkomswoord voorzitter Bob Roelofs en inleiding door burgemeester Harry de Vries
20.15 Debat aan de hand van stellingen
21.15 Afsluitend interview
21.30 Borrel
22.00 Einde