Gemeente Schiedam


Oktober

Het Stadserf

09 oktober 2007

De gemeenteraad verwelkomt u op een speciale aflevering van het Stadserf op maandag 15 oktober 2007 vanaf 20.00 uur.

Programma

Het is in Schiedam niet onopgemerkt gebleven dat de gemeenteraad sinds maart 2007 Het Stadserf organiseert. De eerste vijf afleveringen hebben allemaal op een of andere manier tot een reeks van reacties geleid.
Reden om met elkaar van gedachten te wisselen over wensen, verwachtingen en verbeterpunten voor Het Stadserf!

De reacties zijn verwerkt in een notitie. Deze notitie is verspreid onder de raadsleden en andere geno-digden. De bijeenkomst is openbaar, iedereen is van harte welkom.
De notitie kan digitaal opgevraagd worden bij mw. N.M. Engelchor (nm.engelchor@schiedam.nl) van de Griffie Schiedam. Tijdens Het Stadserf komen vragen over deze notitie aan de orde. Of er genoeg tijd is om alle vragen te beantwoorden staat nog niet vast. Het doel van de avond is een richting te bepalen hoe verder te gaan met Het Stadserf, de uitwerking kan in een later stadium.

Het eerste deel van de avond is gereserveerd voor reacties en vragen uit de stad. Iedereen mag reage-ren, aanmelden is niet noodzakelijk, maar mag wel. De raadsleden mogen in dit onderdeel voor de pauze toelichtende vragen stellen, maar niet reageren en ook geen mening geven.

Na de pauze komt de gemeenteraad aan het woord over de vraag: Hoe gaan we verder met Het Stadserf?

Deze aflevering van Het Stadserf is openbaar en vindt plaats in het theater van de bibliotheek aan het Stadserf. Voorzitter van deze speciale aflevering is de burgemeester, mevrouw W.M. Verver-Aartsen.

De gemeenteraad nodigt u uit om deel te nemen aan de discussie over het vervolg van Het Stadserf!

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht bij dhr. J. Gordijn, telefoonnummer 010-2465788.