Gemeente Oldebroek


Dorpsschouw in Oldebroek en 't Loo

In oktober organiseert de gemeente een dorpsschouw in Oldebroek en 't Loo. Daarbij maken vertegenwoordigers van de gemeente en een aantal inwoners op de fiets een rondgang door het dorp en bekijken zij de leefomgeving. De inwoners kunnen zo laten zien welke situaties aandacht vragen en daarover hun mening geven. Geef u aandachtspunten vooraf door aan de dorpscontactambtenaar (dca). De dca's kunnen daarmee de fietsroutes bepalen. Na de rondgang volgt een korte nabespreking waarbij de deelnemers van de dorpsschouw alle aandachtspunten op een rij zetten.

Fietst u mee?
Op 15 oktober staat de dorpsschouw in Oldebroek op de agenda. Op 18 oktober is 't Loo aan de beurt. De dorpsschouw begint om 18.00 uur. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar dorpsambtenaren@oldebroek.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en aandachtspunten. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij uw dca:

Oldebroek Frans Hoogenraad tel. 0525 - 63 82 88
't Loo Peter Zoombelt tel. 0525 - 63 82 37 (niet op vrijdag)

Alle deelnemers ontvangen na aanmelding een brief met aanvullende informatie. Let op! per dorp kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Neemt u bij deelname zelf uw fiets mee?