Provincie Utrecht

N238-Hertenlaan, Den Dolder

Aanleg rotonde N238-Hertenlaan, Den Dolder

10-10-2007 -

Op 15 oktober 2007 start de provincie Utrecht met de aanleg van een rotonde op het kruispunt van de provinciale weg N238 en de Hertenlaan in Den Dolder, gemeente Zeist. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV en zijn uiterlijk 21 december van dit jaar afgerond.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden zullen alle omliggende percelen bereikbaar blijven. Ook de Hertenlaan en de Dolderseweg blijven bereikbaar.

Het verkeer zal tijdens de aanleg van de rotonde gedurende ca. zes weken gebruik maken van de parallelwegen. Het verkeer zal dan via een soort grote 'tijdelijke rotonde' om het werkvak heen rijden.

Na het aanleggen van de rotonde zullen de aansluitingen van de Hertenlaan en de Dolderseweg worden aangepakt. Dit werk zal zonder afsluitingen worden uitgevoerd maar zal wel gepaard gaan met enige overlast. Aansluitend zal er een nieuwe laag asfalt worden aangebracht op de N238, tot de Fornheselaan. Dit zal in de nacht gebeuren; het verkeer wordt dan ter plaatse omgeleid via de Dolderseweg.

Nadere informatie
Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de projectcoördinator, de heer M. Rijnbeek van Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV, tel. (020) 564 09 00.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19