VVD


12-10-2007

Mark Rutte bezoekt Noord Holland

VVD-fractievoorzitter Mark Rutte brengt op maandag 15 oktober een bezoek aan de provincie Noord Holland. Hij zal verschillende locaties aandoen.

In de ochtend zal Rutte worden ontvangen door de burgemeester van Den Helder, om aansluitend een bezoek te brengen aan Den Helder Air Port. Hier zal een rondleiding plaatsvinden en worden aangegeven welke problemen er voor de luchthaven zijn vanwege vliegbewegingen. In de middag gaat het gezelschap naar West Friesland, Agriport A7 te Wieringermeer. Agriport A7 is een moderne projectlocatie voor grootschalige glastuinbouw en een bedrijventerrein voor agribusiness en logistiek. Rutte zal hier een presentatie bijwonen en discussiëren over diverse onderwerpen als administratieve lastendruk, energie-infrastructuur en stimuleringsprogramma milieu-investeringen. Ook zullen er een paprikakwekerij in aanbouw en een tomatenkwekerij in bedrijf op locatie worden bezichtigd.

Het bezoek zal worden afgesloten tijdens een informele bijeenkomst te Wervershoof waar onder het genot van een hapje en een drankje kan worden gesproken met Rutte.