Persberichten stad Utrecht, 09.45 uur

Utrecht, 15-10-2007

Man gestoken met mes

UTRECHT Zondagavond vond op de Lunettenbaan een steekincident plaats waarbij een jongen gewond raakte.

Door getuigen werd omstreeks 18.50 uur naar de politie gebeld omdat men gezien had dat diverse jongeren op de Lunettenbaan met elkaar op de vuist gingen. Ter plaatse trof de politie de jongeren niet meer aan. Wel verklaarde getuigen dat één van de jongens gestoken was. De verdachte zou weggelopen zijn richting Hoograven.

Het 16-jarige slachtoffer melden zich omstreeks 19.15 uur telefonisch bij de politie. Hij bleek in zijn been gestoken te zijn en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Naar aanleiding van verder onderzoek kon de politie de identiteit en het adres van de 13-jarige verdachte uit Utrecht achterhalen. De jongen werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Rijden met ontzegging

UTRECHT De politie heeft zondagmiddag een man aangehouden omdat hij in zijn auto reed met een rijontzegging.

Tijdens de surveillance zagen agenten een bestuurder met zijn auto over de Pompoenstraat rijden. De man zat niet handsfree te bellen en werd aan de kant gezet. Uit de persoonscontrole bleek dat de 37-jarige man uit Utrecht een rijontzegging had. De Utrechter verklaarde dat hij de papieren omtrent het nietig verklaren van de ontzegging thuis had liggen. Eenmaal in de woning van de man bleek hier niets van te kloppen. Hij werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Zeer vervelende man aangehouden

UTRECHT Zondagmorgen heeft de politie een man aangehouden die onder invloed koste wat kost aangehouden wilde worden.

Eerder die nacht troffen agenten tijdens de surveillance een 34-jarige man uit Nieuwegein op de Voorstraat aan. De man zat onder het bloed en moest eigenlijk voor behandeling naar het ziekenhuis. De man wilde dit ondanks meerdere pogingen van de agenten niet en liep uiteindelijk weg. Rond 06.15 uur kwam de Nieuwegeiner naar het bureau Paardenveld en wenste te worden aangehouden.

De agenten hebben de man meerdere malen verzocht het bureau te verlaten. Een aantal keren werd hij met zachte drang naar buiten gezet. Omdat hij bleef schreeuwen en niet weg wilde gaan werd hij uiteindelijk aangehouden en ingesloten. Het is de politie nog niet duidelijk hoe de man aan zijn verwonding in het gezicht komt.

Mishandeling

UTRECHT Op de Oudegracht heeft de politie een man aangehouden voor het plegen van een mishandeling van een 19-jarige Utrechter.

Tijdens de surveillance waren agenten op de Oudegracht getuige van een beginnende ruzie. Zij zagen dat een man een andere man in zijn gezicht sloeg. De agenten grepen in en hielden de 19-jarige verdachte uit Woudenberg aan. Het 19-jarige slachtoffer hield een dik gezicht aan de mishandeling over. De Woudenberger werd voor verhoor ingesloten op het bureau.

Laatst gewijzigd 15-10-2007 9:43 | © Politie Utrecht