Drie nieuwe partners voegen zich bij Global Financial Markets van Korn/Ferry International in Londen

15/10/2007 10:31



PR Newswire



LOS ANGELES, October 15 /PRNewswire/ --
Korn/Ferry International (NYSE: KFY), een allerbelangrijkste globale leverancier van talent managementoplossingen kondigde vandaag aan dat Peter Smith, Matt Welsh en Peter Win zich bij de firma voegen als klantpartners en leden van Global Financial Markets met hoofdkantoor in Londen.

Peter Smith die zich zal specialiseren in aandelenmarkten, heeft 10 jaar ervaring in Executive Search. Hij ging van start in 1997 bij een Londense Search-boetiek waar hij zich concentreerde op de EMEA-aandelentoewijzing. In 1999 werd hij gepromoveerd tot Bedrijfsdirecteur, verantwoordelijk voor het openen en leiden van het bedrijfskantoor in Frankfurt. In 2000 keerde Dhr. Smith terug naar Londen waar hij gedurende twee jaar het aandelenteam leidde. Daarna stapte hij over naar een leidende firma van International Financial Search om daar de EMEA-aandelenpraktijk in te stellen. In de afgelopen vijf jaar heeft hij een groot aantal vooraanstaande opdrachten vervuld in gans EMEA en het Aziatisch-Stille Zuidzeegebied voor een breed publiek aan klanten, van globale investeringsbanken, industrie-gespecialiseerde bedrijven en Niveau 1 speculatiefondsen. De klantenrelaties van Peter gaan over de markten van globale aanbrenging van eigen fondsen, derivaten en gestructureerde producten. Dhr. Smith studeerde af aan de Brighton Business School.

Matt Welsh komt bij Korn/Ferry met een uitgebreide achtergrond in Executive Search over de globale vast-inkomen-markten. Hij werkte in Londen voor zowel Rabobank als RBS binnen het vast-inkomen-bedrijf, tot hij in 1998 toetrad tot de wereld van Executive Search. Voordat hij lid werd van Korn/Ferry, werkte Dhr. Welsh voor twee onafhankelijke globale searchfirma's waar hij een leidende rol had bij het tot stand brengen en uitbreiden van de zaken in de Europese vast-inkomen-kapitaalmarkt. Historisch gezien heeft hij zich geconcentreerd op strategisch niveau searchtaken over de marktsectoren van rentevoet, vreemde munten, krediet en economie in opkomst, zowel voor globale investeringsbanken als speculatiefondsen.

Peter Win voegt zich bij Korn/Ferry met een totaal van 10 jaar ervaring in Europese Executive Search binnen de Europese vast-inkomen-markten. Voor deze benoeming werkte hij bij twee internationale searchfirma's waar hij de laatste vier en een half jaar zich bezighield met het tot stand brengen van een Europese vast-inkomen-franchise voor een boetiek firma. Dhr. Win heeft een aantal taken vervuld binnen de Europese en Noord-Amerikaanse kredietmarkten. Voordat hij de wereld van de Executive Search binnentrad, was Peter handelaar voor BZW (Barclays de Zoete Wedd) en een Europese vreemde munt handelaar bij de Bank of America in Londen. Door zijn financiële marktachtergrond en ervaring leidt Dhr. Win taken op hoog niveau binnen de schuldenmarkten voor speculatiefondsen van Europese en Noord-Amerikaanse banken.

"We zijn uitermate tevreden met deze competente professionelen die onze firma komen vervoegen," verklaarde Iraj Ispahani, regionale marktleider voor de financiële markten in EMEA. "Ze maken van de kapitaalmarkten het hart van onze financiële services-praktijk en laten ons toe om deskundigheid te leveren die onze klanten nu vereisen. Ieder zal een integrale rol spelen in onze voortdurende groei en de verdere versterking van Korn/Ferry's positie in de markt."

Over Korn/Ferry International
Korn/Ferry International, met meer dan 80 kantoren in 39 landen is een vooraanstaande globale leverancier van talent managementoplossingen. Met haar hoofdkantoor in Los Angeles, levert de firma een uitgebreide lijst aan oplossingen die klanten helpen om hun talent te identificeren, ontvouwen, ontwikkelen, behouden en belonen. Meer informatie over de familie van bedrijven van Korn/Ferry International vindt u op http://www.kornferry.com.

Website: http://www.kornferry.com

Anneli Ballard van Korn-Ferry International, +1-212-984-9350, anneli.ballard@kornferry.com