Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Vrouw overvallen in woning

Publicatiedatum: 15-10-2007 12:13:29

Velp - Een bewoonster van een woning aan de Aalscholversingel in Velp is zondagavond rond 19.00 uur in haar woning overvallen. In de veronderstelling dat haar man thuis kwam, liep de vrouw plotseling twee vermomde mannen tegen het lijf.

Ze kreeg vermoedelijk een klap op haar hoofd, waardoor zij zeer waarschijnlijk enige tijd het bewustzijn verloor. Ze zou beroofd zijn van haar sieraden. Enige tijd later komt de vrouw bij en vervolgens komt haar man thuis. Het is ongeveer een uur later, als het echtpaar de politie belt.

De politie stelt ter plekke direct een onderzoek in. Zo heeft de technische recherche sporenonderzoek verricht en is er gestart met een buurtonderzoek. De politie komt graag in contact met getuigen. Mogelijk zijn er mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de woning aan de Aalscholversingel in Velp. Men kan telefonisch contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Reageren via e-mail kan ook:
recherchearnhem@gelderland-midden.politie.nl.

Het slachtoffer is zeer ontdaan door het gebeuren. De vrouw liep blauwe plekken op. Een arts heeft de vrouw medische hulp verleend. Of er naast de sieraden nog meer is weggenomen is op dit moment niet bekend. De politie zal maandagmiddag aangifte opnemen.

voor nadere informatie:
politie Gelderland-Midden
District Arnhem Veluwezoom
Marije Wisselink
026 376 3053

---