Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Xander Kupers nieuwe B2B Sales Manager Nederland bij Plantronics

Hoofddorp, 15 oktober 2007 --- Plantronics, marktleider op het gebied van headsets, heeft Xander Kupers aangesteld als nieuwe B2B Sales Manager Nederland. Kupers (32) was eerder werkzaam als Database Marketing Manager bij GO Telecom en als Customer Services Manager bij Prospectbase UK in New Delhi, India. In deze functies deed hij ruime verkoopervaring op in telecomgebied.

In zijn nieuwe functie is Kupers verantwoordelijk voor het vergroten van zowel het marktaandeel als de verdere uitbouw van het distributiekanaal voor het business-to-business marktsegment. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor alle Plantronics call centers. "Er is nog veel terrein te winnen als het gaat om headsets in het business to business segment. Te weinig bedrijven maken nog gebruik van deze tool in hun dagelijkse processen", constateert Kupers. "Terwijl een hogere efficiëntie en effectiviteit behaald kan worden door het gebruik van een headset. Aan die bewustwording wil ik graag een bijdrage leveren."

Plantronics is van oudsher bekend als producent van headsets voor call centers en is in die markt al jarenlang de belangrijkste speler. "Door mijn werk bij GO Telecom ken ik Plantronics en haar producten goed. De kwaliteit van de producten, samen met de groeimogelijkheden die het bedrijf biedt, waren voor mij doorslaggevend in het nemen van deze stap", zegt Kupers. "Daarnaast is het een afwisselende baan, wat het werk des te uitdagender maakt."

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Tot de Plantronics familie behoren de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity, and Volume Logic. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876.

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Elske van Gent
T: +31 (0)20 421 0565
E: elske@l-dj.nl