Palm Treo 500v nu exclusief beschikbaar bij Vodafone

15/10/2007 14:07



Vodafone Libertel NV



Eerste Palm smartphone ook voor de consument

Maastricht, 15 oktober 2007 - Vanaf vandaag is de Palm Treo 500v smartphone exclusief via Vodafone beschikbaar op de Nederlandse markt. De exclusiviteit loopt tot januari 2008. Palm richt zich met deze UMTS smartphone op de zakelijke gebruiker maar voor het eerst ook op de veeleisende consument.

Het toestel is voorzien van Windows Mobile 6.0 en heeft een volledig QWERTY toetsenbord en een groot scherm. Het toestel is uitermate geschikt voor e-mail, Instant Messaging, SMS, MMS, telefoon en internet. Programma's als Microsoft Office (inclusief Excel, Outlook, PowerPoint en Word) en Google Maps maken dit toestel compleet. Uiteraard ontbreken een camera, MP3 en MPEG4 player niet. Dit compacte en nieuwe design is verkrijgbaar in twee kleuren: gletsjerwit en donkergrijs.

Het toestel is in alle Vodafone Winkels, in combinatie met een abonnement, verkrijgbaar vanaf EUR 0,-. De losse toestelprijs is vastgesteld op een adviesprijs van EUR 299 exclusief BTW. Kijk voor alle informatie over het toestel en abonnementen op www.vodafone.nl/palm.

/ / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 232 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.