Gemeente Edam-Volendam

Verplaatsing of verwijdering van TNT-brievenbussen

TNT-Post is al enige tijd bezig de oude rode brievenbussen te vervangen door de nieuwe oranje modellen. Gelijktijdig daarmee wordt een nieuw locatiebeleid toegepast. Nu zijn in onze gemeente de oude brievenbussen al in december vorig jaar vervangen. Dit was noodzakelijk om de vervanging van kapotte (onderdelen van) rode brievenbussen in andere plaatsen mogelijk te houden.

Het nieuwe locatiebeleid heeft er toe geleid dat op enkele plaatsen in onze gemeente brievenbussen verdwijnen, verplaatst worden of nieuw geplaatst worden. Waar dit het geval zal zijn, wordt op de huidige locaties hiervan melding gemaakt. De nieuwe situatie wordt gerealiseerd in de week van 29 oktober a.s.

De plaatsen waar de brievenbussen verdwijnen zijn: Noordeinde 1, Haven 114, Leliestraat 47, Burg. van Baarstraat 2, Donata Steurhof 237 en Voorhaven 2. Nieuwe locaties worden: Burg. van Baarstraat 30, Heideweg
1B en Oorgat 2.

TNT-Post heeft hierover ook een brief laten uitgaan naar alle inwoners. Helaas heeft TNT-Post daarbij gebruik gemaakt van de standaardbrief over de vervanging van de rode brievenbussen, in plaats van de brief aan te passen aan onze specifieke situatie. Het kan dus zijn dat er hierdoor bij u enige verwarring ontstaat c.q. is ontstaan.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u zich in verbinding stellen met de afdeling Klantenservice. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 058 - 233 33 33.