Partij voor de Vrijheid (PVV)


maandag 15 oktober 2007
Schriftelijke vragen van de leden Fritsma en Wilders (beiden PVV) voor de minister en staatssecretaris van Justitie, over het bericht dat Nederland een paradijs is voor immigranten.


1.)
Bent u bekend met het bericht "Nederland is topland voor immigranten"?*

2.)
Hoe beoordeelt u het dat Nederland in de EU het op drie na beste land is voor migranten om naar toe te komen? Deelt u de mening dat dit, gelet op de grote problemen die ons overbevolkte land al met massa-immigratie heeft, een zeer zorgwekkende conclusie is?
3.)
Erkent u dat Nederland veel te soepel omgaat met de in het onderzoek genoemde zaken als de mogelijkheid om partners / familieleden naar ons land te halen en het snel geven van permanente verblijfsvergunningen aan bijvoorbeeld asielzoekers en arbeidsmirganten? Zo ja, welke maatregelen gaat u nemen om het toelatingsbeleid aan te scherpen? Zo neen, hoe groot wilt u de kloof tussen de politiek en de harde realiteit van de samenleving maken?
4.)
Deelt u onze mening dat het hard nodig is om een immigratiestop in te stellen voor mensen uit moslimlanden (die voor de meeste problemen in onze samenleving zorgen)?


*
http://www.elsevier.nl/nieuws/europese_unie/artikel/asp/artnr/174659/i ndex.html


____________________