AutoRai

Hyundai introduceert de Santa Fe Supreme & Freestyle

(10/15/2007)
De Hyundai Santa Fe, winnaar van de AutoWeek Tevredenheids Trofee 2007 in het SUV-segment, wint extra aan populariteit door aantrekkelijke op maat gemaakte actiemodellen. Hyundai introduceert nu behalve de al bekende Santa Fe Premium, de Santa Fe Freestyle en de Santa Fe Supreme.

De Freestyle is voor de klanten die een Hyundai Santa Fe met extra uitstraling willen hebben. Automobilisten die bovendien extra veiligheidsaspecten op prijs stellen én bovendien nog meer luxe appreciëren kunnen nu ook kiezen voor de Hyundai Santa Fe Supreme. Vanzelfsprekend zijn deze actiemodellen prettig geprijsd.

De Hyundai Santa Fe Supreme is het nieuwe topmodel van de Hyundai SUV-range. Dit paradepaardje is bedoeld voor mensen die nog hogere eisen stellen aan hun auto. De Hyundai Santa Fe Supreme is gebaseerd op de StyleVersion en heeft standaard ESP, parkeersensoren, volautomatische verlichting, lichtmetalen 18-inch velgen, elektrisch verstelbare stoelen én elektrisch inklapbare buitenspiegels mét geïntegreerde knipperlichten. Bovendien zijn de interieurstrips in een aluminiumkleur waardoor het interieur een sportieve en tevens chique uitstraling heeft.

Met de Hyundai Santa Fe Supreme biedt Hyundai in het luxe SUV-segment een zeer exclusieve auto, die probleemloos de strijd met zijn concurrenten aan kan. Temeer omdat de meerprijs van de Supreme slechts ⬠2.250,- bedraagt ten opzichte van de StyleVersion. Het consumentenvoordeel op deze topversie bedraagt daardoor ⬠1.254,-.

De Hyundai Santa Fe Freestyle is gebaseerd op de DynamicVersion, maar is luxer en wint aan uitstraling door tal van extraâs. Voor een meerprijs van slechts ⬠1.250 ten opzichte van de DynamicVersion is de Hyundai Santa Fe Freestyle voorzien van schitterende extraâs zoals lichtmetalen 18-inch velgen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. De houten inleg in het interieur is vervangen door een in aluminiumkleur gespoten inleg. De Hyundai Santa Fe Freestyle heeft bovendien een dakspoiler. De deurgrepen zijn voorzien van een chromen finish. De instaplijsten hebben een extra luxe uitstraling. Ook een regensensor, parkeersensoren en een lichtsensor behoren tot de standaard uitrusting. Het totaalpakket heeft een extra voordeel van bijna ⬠1.600,-.

De Hyundai Santa Fe Freestyle is slechts beperkt leverbaar en is alleen als 5-zitter in de kleuren Black Pearl, Blue Onyx, Platinum Silver/Sleek Silver en Blue Titanium verkrijgbaar.

Prijzen actiemodellen:

* Hyundai Santa Fe Freestyle 2.7i V6 2WD MT ⬠35.545,-
* Hyundai Santa Fe Freestyle 2.7 V6 4 WD AT ⬠40.435,-
* Hyundai Santa Fe Freestyle 2.2 CRDi VGT 2 WD MT ⬠38.445,-
* Hyundai Santa Fe Freestyle 2.2 CRDi VGT 4 WD AT ⬠41.240,-
* Hyundai Santa Fe Supreme 2.7i V6 4WD AT ⬠44.035,-
* Hyundai Santa Fe Supreme 2.2 CRDi VGT 2 WD AT ⬠44.840,-
* Hyundai Santa Fe Supreme 2.2 CRDi VGT 4WD AT ⬠47.735,-
* Hyundai Santa Fe Supreme 2.7i V6 4WD AT 7-seat ⬠44.840,-
* Hyundai Santa Fe Supreme 2.2 CRDi 2WD AT 7-seat ⬠45.635,-
* Hyundai Santa Fe Supreme 2.2 CRDi 4WD AT 7-seat ⬠48.530,-