Ingezonden persbericht




Betrouwbaarheid en maximale prestaties staan voorop bij CLP-350N

's Werelds kleinste kleurenlaserprinter biedt maximaal rendement op kantoor

Delft, 15 oktober 2007 - Samsung Electronics introduceert met de CLP-350N dé kleinste kleurenlaserprinter op de markt die zowel GDI als PDL ondersteunt. Deze volwaardige unit voor kleine en middelgrote kantoren is enorm kostenefficiënt en onopvallend aanwezig.

Snel en vakkundig printen in kleur is de kleine Samsung CLP-350N toevertrouwd. De CLP-350N is met de afmetingen: 270 x 420 x 390 mm de kleinste kleurenlaserprinter op de markt die zowel GDI als PDL ondersteunt. Het apparaat is voorzien van PDL- en GDI-emulaties waarmee netwerk- en duplexprinten op kantoor gemakkelijk te realiseren is.

Met het unieke circulaire tonersysteem presteert de CLP-350N het om 4.000 zwart-wit-pagina's of 2.000 kleurenpagina's te printen. Met een resolutie van 2400 x 600 dpi print de CLP-350N scherp en helder. En snel, want deze Samsung kleurenlaserunit print 19 zwart-wit-pagina's of 5 kleurenpagina's per minuut.

Dankzij de flesvormige toner-cartridges is de 350N kostenefficiënter, stiller en kleiner. Ze zijn zo ontworpen dat ze dichter op elkaar geplaatst kunnen worden waardoor het apparaat stiller print en waardoor de omvang van de 350N compact is. Met deze toner-cartridges is de toneropbrengst per print maximaal ondanks de compacte afmeting van de printer. De capaciteit van de toners is maar liefst 4.000 pagina's in zwart en kleur 2.000 pagina's. Bovendien zijn de toners makkelijk te vervangen. De Samsung CLP-350N is snel aan te sluiten op elk netwerk. Vanaf elke PC op kantoor kunnen printopdrachten worden gegeven. Met een tweede papierlade voor een extra papierinvoer van 250 vel, en geheugenuitbreiding van 128MB, staat de compacte Samsung CLP-350N in dienst van een maximaal rendement op kleine en middelgrote kantoren.

De Samsung CLP-350N kleurenlaserunit is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 369,- inclusief B.T.W.

()

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelstgroeiende merken in ter wereld, met een merkwaardegroei van 180 procent in de afgelopen vijf jaar. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. De onderneming bestaat uit vijf businessunits: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business en Digital Appliance Business. Als één van de snelst groeiende merken ter wereld, is Samsung Electronics de leidende producent van digitale televisies, geheugenchips, mobiele telefoons en TFT-LCD panels. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, IT-apparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van oplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde narrowcastingprojecten. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.