Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mitsubishi Intrans kiest voor nieuwe aanpak

RAAMSDONKSVEER - Mitsubishi Intrans, de exclusieve importeur en leverancier van Mitsubishi-vorkheftrucks uit Raamsdonkveer kiest voor een nieuwe aanpak in haar organisatie. Met een directiewisseling en de uitbreiding van haar salesteam verwacht Mitsubishi Intrans de markt op een vernieuwde wijze te kunnen bedienen. Ook het assortiment van Mitsubishi Intrans heeft daarbij een nieuwe impuls gekregen.

Dick van der Staaij is de nieuwe man aan het roer bij de vorkheftruckleverancier. Hij heeft door de jaren heen zijn sporen verdiend in de branche en kiest voor de nieuwe aanpak. Met de komst van de nieuwe directeur is het bedrijf volop in beweging. De frisse wind heeft meteen zijn salesteam uitgebreid met drie nieuwe krachten. Allen specialisten met een ruime ervaring in de vorkheftruckbranche. "Doordat wij specialisten in plaats van verkopers aan de klant binden, onderscheiden wij ons van de concurrentie.", aldus de enthousiaste directeur Dick van der Staaij.

Mitsubishi Intrans levert betrouwbare, economische en ergonomische "Material handling"- producten met uitstekende garantievoorwaarden. Samen met haar dealers leveren zij een totale lijn Mitsubishi- vorkhef -en warehousetrucks. In die lijn zijn vanaf heden een aantal nieuwe, professionele modellen toegevoegd. Ook die nieuwe vorkheftrucks voldoen aan de hoogste gebruikerseisen van nu en de nabije toekomst. Bij Mitsubishi Intrans bestaat de mogelijkheid de vorkheftrucks te huren, leasen of te kopen. Service en onderhoud hiervan vindt plaats door de eigen technische specialisten. Mitsubishi Intrans
Mitsubishi Intrans is importeur en leverancier van Mitsubishi. De afgelopen decennia heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd als exclusieve importeur en leverancier van vorkheftrucks van dat wereldmerk. De klanten en leveranciers van Mitsubishi kunnen rekenen op een goede service en een gedegen kennis en ondersteuning.