Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Verkiezing leukste en schoonste toiletjuffrouw van Nederland Eerste twee nominaties Sorbo® Nationale Toiletschoonheid van het Jaar

De eerste twee (van de zes) genomineerden zijn bekend. Van de bijna wereldwijd veelbesproken verkiezing 'Nationale Toiletschoonheid van het Jaar', deze zomer geïnitieerd door Sorbo en Barlife. Ook om de trouwe toiletjuffrouw m/v eens goed in het zonnetje te zetten.

Uit de inzendingen uit periode 1 (augustus - september 2007) werden genomineerd:


. Silvia Vrij. Alias 'De Moeder van Woodstock'. Silvia werkt sinds mensenheugenis voor Bloemendaal's meest trendy strandtent. Quote: "Het is echt het leukste werk wat ik ooit heb gedaan."
. Gerry Wilson. Gerry werkt voor Topartiest.nl en is actief op evenementen en horecafeesten. "Een heerlijk spontane vrouw met veel zelfspot", zo was het oordeel van de jury.

Achtergrond bij verkiezing

. De miss verkiezing 'Toiletschoonheid van het Jaar' staat open voor professionele toiletdames werkzaam in de horeca.
. Kandidaten kunnen zich nu inschrijven voor periode 2 (oktober - november) via www.sorbo.nl
. Criteria voor een nominatie zijn vooral schoonheid, service, uitstraling en parate kennis van de beste schoonmaaktips.
. Uit de inzendingen volgen zes nominaties. Zij worden geportretteerd in het glossy horecamaandblad Barlife. Medio 2008 staat de grande finale gepland.
. De Toiletschoonheid wordt het nieuwe mediagezicht van Sorbo, wint een modellencontract van 5.000 euro én een wellness vakantie voor twee personen.

Word jij de Toiletschoonheid van het Jaar? Durf je het aan? Ga naar www.sorbo.nl en schrijf je snel in.



Ingezonden persbericht