Gemeente Reimerswaal


Amos is weer terug in Hansweert!

Geplaatst op: 08-10-2007

Vorig jaar is begonnen met de restauratie van het beeld `Amos' in Hansweert. Na een lange afwezigheid is het beeld enige weken geleden terug geplaatst op de oude locatie. Graag zou de gemeente Reimerswaal nog een feestelijk tintje willen geven aan de terugkeer van Amos in Hansweert.

Om de terugkeer te vieren wordt maandag 15 oktober a.s. om 15.30 uur de nieuwe plaquette onthuld, aan de voet van Amos. Burgemeester Huisman en wethouder Knuit zullen hierbij aanwezig zijn. Van Aannemingsbedrijf Van der Straaten, die bijgedragen heeft aan de restauratie van het beeld, zullen de heren Ars en de heer Kemps aanwezig zijn. Omdat Amos veel voor de Hansweertenaren betekent willen we dan ook iedereen die belangstelling heeft uitnodigen om bij de onthulling aanwezig te zijn. Ook mensen die niet in Hansweert wonen maar gewend zijn om een 'rondje Amos' te doen zijn natuurlijk van harte welkom.

Het is de bedoeling dat geĂŻnteresseerden verzamelen op de parkeerplaats aan de Werfdijk. Vervolgens zullen we te voet richting Amos vertrekken. Na de onthulling bent u uitgenodigd in Dorpshuis Kaj Munk voor een hapje en een drankje.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met telefoonnummer (0113) 395 294 of via e-mail e.brookman@reimerswaal.nl