Ingezonden persbericht

Amsterdam, 15 oktober 2007

`KLIK, een persoonlijke benadering van adviesvaardigheden'

Met het verschijnen van de uitgave `KLIK, een persoonlijke benadering van adviesvaardigheden' in de reeks communicatie dossiers heeft de communicatieprofessional een gedegen instrumentarium in handen om een betere `klik' te ontwikkelen in zijn adviespraktijk!

Bestellen:

KLIK / druk 1
KLIK / druk 1
Eijkhout, E. & Persie, M. van

Dit is geen boek. Althans geen `van-kaft-tot-kaft'-boek. Het is helemaal in de geest van deze tijd een zapboek. Er is geen begin en geen eind. Je kunt overal starten met lezen en ook overal weer ophouden. Er is wel een rode draad en er zijn thema's. De rode draad is hoe je als communicatieadviseur de klik met anderen maakt. Communicatieprofessionals hebben een mensgericht beroep. Daarnaast roepen ze - alleen al door het woord `communicatie' in de naam van hun beroep - verwachtingen op over hun persoonlijke kwaliteiten in de communicatie met anderen. De interpersoonlijke communicatie met opdrachtgevers, collega's en bazen is in dit vak minstens zo belangrijk als de inhoud van het werk.

De onderwerpen die in dit boek zijn uitgewerkt, zijn de eigen thema's van de auteurs. Het zijn de thema's waarvan zij de ervaring hebben dat ze ertoe doen in het functioneren als communicatieprofessional. Het gaat om waarnemen en interpreteren, het nut van ergernis, contact maken, inzicht in jezelf, luisteren, verantwoordelijkheid en samen werken. De auteurs hebben de persoonlijke kwaliteiten van de communicatieprofessional centraal gezet. Hierover publiceren zij ook maandelijks op de Communicatiedesk (www.decommunicatiedesk.nl).

Over de auteurs

Eveline Eijkhout is als coach, loopbaanadviseur, trainer en fotograaf werkzaam vanuit haar eigen bureau (www.eveline- eijkhout.nl). Als coach en loopbaanadviseur begeleidt ze mensen bij vraagstukken die betrekking hebben op hun werk. Voor groepen en teams verzorgt zij trainingen of opleidingstrajecten op maat. Als fotograaf oefent ze zich in het waarnemen, vooral van mensen en van de natuur.

Margreet van Persie is als organisatieadviseur, interim manager, trainer en coach werkzaam vanuit haar eigen bureau

(www.odissea.nl). Ze is gesprekspartner voor mensen met vragen in relatie tot hun werk en tot zichzelf, onder andere met betrekking tot relaties, balans, verandering, zingeving. Voor teams verzorgt zij trainingen.

Casper van Riet werkt als zelfstandig adviseur, coach en trainer voor zijn bureau voor interpersoonlijke communicatie, Schatmeester (www.schatmeester.nl). Omdat hij ervan overtuigd is dat interpersoonlijke communicatie de kritische succesfactor is in het werk, heeft hij zich hierin verder gespecialiseerd. Als manager, adviseur, trainer en coach is hij actief om het domein van de interpersoonlijke communicatie te verbinden met het communicatievak.

Verkoopinformatie
`KLIK, een persoonlijke benadering van adviesvaardigheden' kost 30,00 en is in elke boekhandel en op Internet verkrijgbaar. Meer informatie op www.communicatieonline.nl/shop.

ISBN 978 90 13 04821 6 Prijs30,00