Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERS: Seminar - 'E-commerce voor het MKB' Maandag 15 oktober 2007 Media Plaza, Jaarbeurs te Utrecht

UTRECHT - Steeds meer MKB ondernemers wagen de digitale stap en beginnen met het online aanbieden van producten en diensten. Daarbij wordt vaak geroepen dat er behoefte is aan praktische kennis rondom systemen, wetgeving, best practise en inzicht in de uiteindelijke ROI van E-commerce. Vragen die voor u als MKB ondernemer uiteindelijk moeten leiden tot grip op de business.

Tijdens het seminar 'E-commerce voor het MKB' worden de bovengenoemde thema's vanuit het praktische oogpunt van u als MKB ondernemer bekeken.

Welke onderwerpen kunt u tijdens het seminar verwachten? > Een duidelijk kader van het E-commerce landschap en de potentie voor het MKB > De toepasbaarheid van E-commerce binnen het MKB > Verandering van bedrijfsprocessen door implementatie van E-Commerce > Kritische succesfactoren rondom E-commerce
> Wet en regelgeving rondom E-commerce
> De ROI van E-commerce
> Best practises van E-commerce implementaties van collega MKB'ers

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.mediaplaza.nl/seminar/ecommerce. Heeft u interesse om aanwezig te zijn? Neemt u dan contact op met Astrid Wind op tel. 030-2914133 of Astrid.Wind@mediaplaza.nl.

Over Media Plaza

Media Plaza is een onafhankelijk netwerkcentrum dat het bedrijfsleven en de overheid stimuleert om ICT toe te passen ten behoeve van innovatie, efficiency en rendement. Dit gebeurt door fysieke en virtuele voorlichting, kennisoverdracht, (interactieve) programma's, trainingen en seminars aan meer dan 40.000 managers per jaar. Surf voor meer informatie naar www.mediaplaza.nl.

__________________________________________________Einde persbericht__________

Noot voor de redactie,