Ingezonden persbericht


Getty Images ondertekent tweejarig contract met Lenovo

Lenovo, wereldwijde partner van de Olympische Spelen van 2008 in Beijing, gaat

redactionele beelden van Getty Images gebruiken in haar Olympische promotiecampagnes

BEIJING - 15 oktober 2007 - Getty Images heeft een nieuw, tweejarig contract gesloten met Lenovo, een wereldwijd opererend bedrijf dat de betrouwbaarste personal computers ter wereld bouwt. Als onderdeel van het contract gaat Getty Images redactionele beelden leveren aan dit technologisch toonaangevende bedrijf. Het zal de beelden gebruiken in zijn interne communicatie en specifieke publiciteitscampagnes (bijv. Direct Mail, online marketing) in de aanloop naar en onmiddellijk na de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Dankzij het partnership zullen de fascinerende sportbeelden van Getty Images intensief gebruikt worden in een groot aantal verschillende marketingtools van Lenovo: van websites tot nieuwsbrieven, jaarverslagen en publiciteitsmateriaal.

Dit contract bewijst de duurzame kracht van het redactionele beeldmateriaal van Getty Images en de continue behoefte van haar klanten aan aantrekkelijke tools voor beeldcommunicatie waarmee wereldwijde merken zichzelf van hun concurrenten kunnen onderscheiden.

"Wij zijn erg blij dat wij Lenovo, een toonaangevend bedrijf op zijn gebied, dankzij het partnership een grote verscheidenheid aan sportbeelden kunnen leveren", aldus Yu Li, sales director Groot China (China, Hong Kong en Taiwan) bij Getty Images. "Onze bekroonde beelden geven communicatiemateriaal geloofwaardigheid en kracht en wij zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan de olympische inspanningen van Lenovo. China is een groeimarkt voor Getty Images, vooral nu de Olympische Spelen van 2008 in Beijing over minder dan een jaar beginnen. Wij verheugen ons erop dat we het komende jaar met veel nationale en internationale bedrijven kunnen samenwerken en hun onze talrijke beeldoplossingen kunnen leveren, zodat zij hun doelstellingen voor de Olympische Spelen kunnen realiseren."

Getty Images is het Official Photographic Agency van BOCOG. Bovendien heeft ze een langdurige relatie met het Internationale Olympische Comité. Meer informatie over Getty Images: www.gettyimages.nl en Lenovo: www.lenovo.nl.
- EINDE -

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Weber Shandwick
Eveline Malherbe
T: 070 312 10 71 of 06 290 956 79
E: emalherbe@webershandwick.com