Ingezonden persbericht


DeltaRail trekt spoorwegveiligheidsdeskundige aan

Utrecht , 15 oktober 2007 - DeltaRail, technisch onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van spoor, heeft Titia Los aangesteld als senior consultant op het gebied van spoorwegveiligheid en materieeltechniek. In deze functie zal zij zich onder andere bezighouden met advisering op het gebied van veiligheidsmanagementsystemen en het doen van risico analyses op het gebied van spoorwegveiligheid. Daarnaast gaat zij zich richten op materieeltechnische gebieden onder anderen toelating van materieel en advisering op het gebied van onderhoud. Met haar 21-jarige loopbaan bij Nedtrain en NS, heeft Titia Los uitgebreide ervaring in de spoorsector. Zo heeft zij projecten uitgevoerd met Inspectie Verkeer & Waterstaat, ministerie van V&W, diverse afdelingen van Prorail, en overige reizigers- en goederenvervoerders.

Titia Los ziet het werken bij DeltaRail als een terugkeer naar de techniek. "DeltaRail biedt een grote verscheidenheid aan technisch specialisten op het gebied van spoor. Mijn kennis en ervaring op het gebied van spoorwegveiligheid en materieeltechniek sluiten hierbij goed aan. De samenwerking met collega's vanuit verschillende disciplines om de klantvraag zo goed mogelijk te beantwoorden, lijkt me echt een uitdaging".

Over DeltaRail
DeltaRail biedt de gehele spoorbranche integraal, onafhankelijk en op feiten gebaseerd maatwerkadvies. Van theorie tot uitvoering, al 75 jaar lang. Hierbij komt DeltaRail met praktische kennis en kunde tegemoet aan zakelijke en operationele issues van haar klanten uit de gehele spoorbranche. DeltaRail biedt dienstverlening gericht op materieel, spoorinfrastructuur, de wisselwerking tussen wiel en rail, exploitatie en spoorgerelateerde wet- en regelgeving. De klantenkring bestaat o.a. uit Europese, nationale en regionale overheden, infrabeheerders, vervoersmaatschappijen, financiers, materieel leveranciers, onderhoudsbedrijven en logistieke dienstverleners. Oorspronkelijk maakte DeltaRail onderdeel uit van het NS concern. Nu is DeltaRail onderdeel van de Engelse DeltaRail Group met meer dan 650 medewerkers en werkzaam in tientallen landen. De Nederlandse vestiging in Utrecht telt 100 medewerkers.

Ingezonden persbericht