MSC.Software stelt Victor Nooder aan als Senior Accountmanager


GOUDA, 20071015 -- Victor Nooder is aangesteld als Senior Accountmanager bij MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware. Victor is in deze functie medeverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen in de Benelux en voor de verkoop van de MSC.Software producten bij bestaande en nieuwe klanten in de manufacturing-, automotive- en luchtvaartindustrie.

Victor heeft ruime leidinggevende en commerciële ervaring in de ICT-sector. Voor zijn komst bij MSC.Software was hij meer dan drie jaar werkzaam als Country Manager Consulting bij Symantec (voorheen VERITAS). In deze functie was hij verantwoordelijk voor een veranderingstraject binnen de consulting-organisatie en de commerciële prestaties van zijn team. Tevens was hij ruim vijf jaar werkzaam bij Oracle, onder meer als Business Development Manager financial industry.

Victor Nooder: "MSC.Software is een organisatie met een aansprekende visie op CAE-gebied. Met behulp van de kwalitatief goede simulatie engines kunnen gebruikers een steeds hogere productiviteit en efficiëntie behalen. Het is voor mij een uitdaging om bij MSC.Software aan de slag te gaan en organisaties hierover te adviseren en de commerciële progressie van de organisatie voort te zetten."

"Met zijn commerciële en management ervaring is Victor een goede aanvulling op ons team", aldus Bert Knops, Country Manager bij MSC.Software Benelux. "Met de uitbreiding van het team willen wij onze groei in de Benelux voortzetten en MSC.Software blijven profileren als de expert op het gebied van simulatie- en ontwerpsoftware."





Ingezonden persbericht