Minder klikken, meer relevante informatie in nieuwe Data Outlet versie


Nieuwe versie is ontwikkeld samen met gebruikers van Data Outlet

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20071015 -- Datlinq lanceert op 15 oktober 2007 de nieuwe versie van de online applicatie Data Outlet. Datlinq heeft de navigatie van Data Outlet gebruiksvriendelijker gemaakt en de schermindeling verbeterd. De nieuwe versie is tot stand gekomen in samenwerking met actieve gebruikers van het klantinformatiesysteem.

Peter Liesting, oprichter van Datlinq, over de nieuwe versie: "Wij hebben Data Outlet zeven jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met onze klanten uit de foodservice- en retailmarkt. Via onze gebruikersgroepen, bestaande uit sales- en marketingmanagers van onze klanten, beluisterden wij de behoefte om sneller en makkelijker naar relevante gegevens te kunnen navigeren. Daarom hebben wij besloten de navigatie en lay-out van Data Outlet te revitaliseren".

Meer relevante informatie

In de nieuwe versie van Data Outlet is de schermindeling gewijzigd, waardoor er meer informatie op één scherm past. Ook is de mogelijkheid gecreëerd om zelf een "custom made" klantenkaart in te richten. Wanneer de gebruiker de nieuwe lay-out opslaat dan zal in het vervolg elke klantenkaart op dezelfde wijze op het scherm verschijnen. Het grote voordeel van de "custom made" klantenkaart is dat de gebruiker alle gewenste relevante informatie in één oogopslag beschikbaar heeft.

Over Datlinq

Datlinq, opgericht in het jaar 2000, is gespecialiseerd in het optimaliseren van verkoop- en marketingprocessen met behulp van ICT-oplossingen. Met het product Data Outlet is Datlinq marktleider in de foodservice markt. Er werken 25 professionals bij het bedrijf. Datlinq is actief met eigen verkoopkantoren in Nederland, België en Groot-Brittannië.

Over Data Outlet

Data Outlet is een centrale, online database gecombineerd met een klantinformatiesysteem speciaal ontwikkeld voor de foodservice- en retailmarkt. Fabrikanten en groothandels, die geabonneerd zijn op Data Outlet, werken binnen dezelfde markt samen op basis van één gemeenschappelijk adresbestand. Door deze unieke samenwerking worden bijna alle locaties waar eten of drinken verkrijgbaar is actueel gehouden. Ruim 40 internationale en nationale fabrikanten maken dagelijks gebruik van Data Outlet voor al hun verkoop-en marketingactiviteiten.
Data Outlet is als online applicatie voortdurend in ontwikkeling. Datlinq creëert vele nieuwe toepassingen samen met de klant en verbetert zodoende continu de dienstverlening.





Datlinq